T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / KAHTA - Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu

İl Geneli İmam Hatip Ortaokulları Arası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Finalleri Yapıldı.

İl Geneli İmam Hatip Ortaokulları Arası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Finalleri Yapıldı.

İl Geneli İmam Hatip Ortaokulları Arası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Finalleri Yapıldı.

 

TP Kahta  Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programa İmam Hatip Ortaokulları(İHO) ve İmam Hatip Liseleri(İHL) kategorilerinde yarışmak için Adıyaman'dan öğrenciler katıldı.

Yarışmalar, Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Nazif Kaplan İmam Hatip Ortaokulu tarafından koordine edildi.

Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma kategorisinde Şehit Fazıl Gürsoy İHO'dan Mirza Atlı birinci, Turgut Özal İHO'dan Furkan Doğan Baylan ikinci, Polis Amca İHO'dan Muhammed El İsa ise üçüncü oldu.

Genç Hafızlar kategorilerinde ise Şehit Fazıl Gürsoy İHO'dan Abdulsamet Yoldaş birinci, Turgut Özal İHO'dan Yunus Emre Alpaydın ikinci, Besni İHO'dan Mahmut Gabbaz üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Lütfü Başli ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Lütfü Başli, program sonunda şu ifadelere yer verdi. "Yarışmaya katılan gençlerimizin hepsi bizim için büyük bir gurur kaynağı. Bu yarışmalarda her bir öğrencimiz, kazançlı bir deneyim elde etti. Öğrencilerimizin her biri bizim için önemli ve değerlidir. Dereceye giren öğrencilerimiz, bölge yarışmalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayan herkese içtenlikle teşekkür ediyorum."

Programa,  Adıyaman Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Altındal, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Lütfü Başli Şube Müdürümüz Sayın Mehmet İnce, okul müdürleri ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

 

 

22-11-202322-11-202322-11-202322-11-202322-11-202322-11-202322-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.11.2023 - Güncelleme: 28.11.2023 13:17 - Görüntülenme: 134
  Beğen | 0  kişi beğendi