ADIYAMAN / KAHTA - Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzda Yapılan Ramazan Etkinlikleri

Okulda İftar Programı

04-04-2024

Öğrenci ve öğretmenlerimiz iftar da buluştular. Sekizinci sınıflarımıza yönelik okulumuzda bir iftar etkinliği düzenlendi. Emeği geçen hoca ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul Girişi ve Sınıf Panoları Süslendi

04-04-2024

Okulumuzda Ramazan etkinliği kapsamında okulumuz giriş kapısı ve sınıf panoları süslendi. Dereceye giren sınıflarımız ödüllendirildi.

Okulumuzda Mukabele

04-04-2024

Okulumuz hafız öğrencileri öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz öğlen arası okul mescidinde bir araya gelip mukabele geleneğini ihya ediyor.

Bayram Hediyesi

04-04-2024

Okulumuz öğretmenlerinin öncülüğünde okulumuzdaki ihtiyaç sahibi 20 öğrenciye bayram hediyesi verildi.

Ramazan kolisi

04-04-2024

Okulumuz öğretmenleri tarafından ihtiyaç sahibi velilerimize Ramazanda yardımlaşma ve dayanışma kapsamında  alışveriş çekleri teslim edildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 09:30 - Görüntülenme: 52