ADIYAMAN / KAHTA - Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı

Nis

Okulumuzda Yapılan Ramazan Etkinlikleri

Eğitimci Yazar Halit ERTUĞRUL Hocamız Okulumuzu Ziyaret etti.

Haftalık ders programı

Scrabble Turnuvası

Ara

Deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda aralık ayı içerisinde cümle ve afiş tasarlama yarışması gerçekleştirdik. Öğrencilerimizden gelen birbirinden değerli eserler içerisinden   komisyonda bulunan öğretmenlerimiz 5/F öğrencilerimizden Raşit Güngör'ün çalışmasını 1, 7/E sınıfı öğrencilerimizden Büşra Kılıç'ın çalışmasını 2, 5/D sınıfı öğrencilerinden Muhammet Yusuf Yalvaç'ın çalışmasını ise 3. olarak belirlerken bunca değerli ve güzel çalışmalar içerisinden dereceye girenlerin belirlemenin zorlu ancak sürecin keyifli olduğunu dile getirdiler. Okul müdürümüz okulumuzda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim etmesiyle projemizin aralık ayı faaliyetini tamamlamış olduk. Emeği geçen ve komisyonda bulunan her öğretmeimize teşekkür eder,  öğrencierimizin başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuzda Yerli ve Milli TOGG Aracı Tanıtımı Yapıldı.

Ara

İl Geneli İmam Hatip Ortaokulları Arası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Finalleri Yapıldı.

Kas

“Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” adı altında, Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı kapsamında Kıbrıs Gazisi Ali YAVAŞ Okulumuzu Ziyaret Etti.

Kas

Filistinli Din Kardeşlerimizin Yararına Kermes Düzenledik.

Kas

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ekm

Adıyaman Kahta Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu olarak 09.10.2023 Tarihinde sabah 08:30 dan akşam 17:00 a kadar öğretmen ve öğrencilere kodlama hakkında bilgiler verilecek. Blok tabanlı kodlama siteleri tanıtılacak. Etkinlik süresince 2 hafta boyunca her sınıfta günlük en az 1 saat bu sitelerde uygulama yapılması sağlanacak. etkinlik 20.10.2023 Cuma günü saat 15:00 da sonlandırılacak.

Ekm

8.sınıf velilerine okul başarısında ailenin rolü ve LGS konularında eğitim semineri verildi..